Skip to main content

Golden Rose noviteti- prvi utisak



Golden Rose ovog proleća može da se pohvali novitetima koji će verujem da obraduju sve ljubitelje ovog brenda. Odmah sam primetila da je poboljšan kvalitet i što se tiče samih proizvoda ali i njihovih pakovanja.


S obzirom na to da su me mnogi pitali o kakvim novitetima je reč, odlučila sam da vam u nekoliko rečenica napišem svoj prvi utisak, dok ćete detaljnije rezencije čitati u nekim od narednih postova.  




Lakovi za nokte koje sam dobila su u neutralnim, mlečnim nijansa, koje su mi, kao što sam pisala u jednom od prethodnih postova, omiljene već neko vreme.




Puder za matiranje dolazi u lepom, mat i kvalitetnom pakovanju. Svilenkaste je teksture, što mi se dopada, a kako matira pisaću vam u nekom od narednih postova.




Meni je stiglo pet maskara, jedna od njih je plava, što će biti veoma zanimljivo jer takvu maskaru nisam koristila godinama; jedna je vodootporna; zatim tu je maskara za definisanje, podizanje i gustinu trepavica; maskara za uvijanje i volumen i intezivno crna maskara za dužinu i volumen. Oduvek sam volela GR maskare tako da jedva čekam da počem sa testiranjem.




Olovke i maskara za obrve- Olovke su odlične. Precizne i dovoljno pigmentovane i meke da sa njima možete lepo da iscrtate obrve. Već sada su moj favorit.




Prajmer sa sjajnim efektom mi se na prvi pogled takođe svideo. Videću kako će da se ponaša sa tečnim puderom. Zbog ovog prajmera sam se posebno radovala.




Još jedan, već na prvi pogled, favorit jeste hajlajter koji može da se koristi i kao senka. Proizvođač kaže da je vodootporan i dugotrajan, to ću da proverim ali mi se sjaj veoma dopada.




Rumenilo u stiku je u jednoj od mojih omiljenih nijansi. Probala sam ga i mogu da kažem da se dobro blenda.




Senke u stiku, crna i braon, smatram da će biti odlične za smokey eyes.




Proizvodi koji su me oduševili su tečni mat karmini. Ne mogu da vam opišem tu savršenu teksturu. Brzo se suše, nisu neprijatni na usnama i teže se skidaju.




Gel alajneri su nešto sa čime se prvi put susrećem. U poklopcu imaju malu četkicu kojom sam probala da ih nanesem i za sada sam veoma zadovoljna. Nadam se da se neće brzo sušiti.




I za kraj Kalaj ajlajner koji nisam ni otvorila jer nisam uspela da uslikam svaki proizvod pojedinačno. Više o njemu u posebnom postu.

Kako vam se čine GR noviteti? Da li želite da neke od njih prve recenziram?




Comments

  1. Jedva cekam utiske o puderu i prajmeru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće među prvima, jer i ja jedva čekam da isprobam prajmer. :)

      Delete
  2. ŽELIM I TREBAM SVE NJIHOVE MAT TEČNE KARMINE!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekstura fenomenalna, potpuno te razumem. :)

      Delete
  3. Moram probati te mat tecne karmine. Odlican post.

    ReplyDelete
  4. Bilo bi lepo kada bi nam za svaki proizvod napisala i cene :D Jedva cekam opsirnije :D

    ReplyDelete
  5. S obzirom da sam ljubitelj ovog brenda, koji se pokazao vrlo kvalitetan,a pristupačan, ne mogu da izdvojim neki proizvod posebno o kome bi čitala. Svi su zanimljivi na svoj način.

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pravu si, od kojeg god da počnem neću pogrešiti. :)

      Delete
  6. Hajlajter mi se jako dopada, a u Skoplju su se rasprodali :(, tako da cu cekati tvoju recenziju

    ReplyDelete
  7. Lakovi, olovke i lajneri, kao i tecni ruzevi!!! Sto pre recenzija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čini mi se da će tečni ruževi biti prvi. :)

      Delete
  8. Ti lakovi za nokte izlgedaju jako lepo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nijanse su divne, takve preferiram u poslednje vreme, a kvalitet još uvek testiram. :)

      Delete
  9. Strpljivo cu sacekati tvoje utiske o kamenom puderu, maskarama, tecnim ruzevima i kajal ajlajneru. Kristina

    ReplyDelete
  10. Vidim da smoo svi dobili iste proizvode :D Mat karmini i ajlajneri su mi presavrseni! :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno se slažem sa tobom, mada se meni veoma dopada i olovka za obrve. :))

      Delete
  11. Najviiše se radujem mat tekućim ruževima, očekujem što prije recenziju :D
    Inače još me zanimaju oba prajmera i ovi puderi u kamenu :)

    candymakeupgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recenzija mat ruževa već je na blogu! :)

      Delete
  12. Kod mene nikako da stignu noviteti. Jedva cekam ajlajnere da isprobam. :-)

    frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark